Ξαφνικό τέλος για διάφορα Need for Speed – Αφαιρούνται από τα καταστήματα

Ενώ κλείνουν και οι servers τους
01 Ιουνίου 2021 17:31
Ξαφνικό τέλος για διάφορα Need for Speed – Αφαιρούνται από τα καταστήματα

Χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, η Electronic Arts ανακοίνωσε πως διάφορα παιχνίδια της σειράς Need for Speed φτάνουν «στο τέλος του δρόμου τους».

Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη κοινότητα του franchise στο Reddit, η εταιρία ανακοίνωσε πως τα εξής παιχνίδια αφαιρούνται άμεσα από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα:

  • Need for Speed Carbon
  • Need for Speed Undercover
  • Need for Speed Shift
  • Need for Speed Shift 2: Unleashed
  • Need for Speed The Run

Μαζί με την αφαίρεση των τίτλων απ’ όλα τα ψηφιακά καταστήματα, κλείσουν άμεσα και τα in-game stores, πράγμα που σημαίνει πως δε μπορείτε πλέον να αγοράσετε in-game αντικείμενα για κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια. Τέλος, και όλα τα online ή multiplayer στοιχεία των παιχνιδιών θα απενεργοποιηθούν την 1η Σεπτεμβρίου. Φυσικά, απ’ όλα αυτά δεν επηρεάζεται το single-player κομμάτι των τίτλων για τα αντίτυπα που έχουν αγοραστεί ήδη.

Εξηγώντας την απόφασή της, η EA δήλωσε:

Οι αποφάσεις για την απόσυρση παιχνιδιών δεν είναι ποτέ εύκολες, αλλά τώρα αλλάζουμε ταχύτητα, για να επικεντρωθούμε στο μέλλον του Need for Speed. Οι ομάδες ανάπτυξης και το επιχειρησιακό προσωπικό έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και πάθος στην ανάπτυξη, στη δημιουργία, στην κυκλοφορία και στη συντήρηση των παιχνιδιών όλα αυτά τα χρόνια και μας αρέσει να σας βλέπουμε να παίζετε. Ωστόσο, ο αριθμός των παικτών έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχιστεί η δουλειά στο παρασκήνιο.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ανακοίνωση πατώντας εδώ.