Νέες πανέμορφες εικόνες και ένα βίντεο από το Tales of Arise

Στις 10 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το 17ο κεφάλαιο της σειράς
01 Ιουνίου 2021 08:27
Νέες πανέμορφες εικόνες και ένα βίντεο από το Tales of Arise

Η Bandai Namco φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του Tales of Arise και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα νέα στιγμιότυπα. Αυτά αφορούν νέες εικόνες, αλλά και ένα βίντεο που δείχνει μερικά από τα Mystic Artes των κεντρικών χαρακτήρων που θα σας κρατήσουν συντροφιά στο παιχνίδι.

Οι χαρακτήρες που θα δείτε παρακάτω είναι οι Alphen, Shionne, Rinwell και Law και εκτός από αυτά, αποκαλύφθηκαν και οι τεχνικές λεπτομέρειες για τις next-gen κονσόλες. Συγκεκριμένα, στα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, θα υπάρχουν χαμηλότεροι χρόνοι φόρτισης, ενώ μέσα από τα “Performance mode” και “Graphics mode” θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι σε 60FPS ή 4K ανάλυση αντίστοιχα. Επίσης, στο PS5 θα υπάρχει το haptic feedback, καθώς και Game Help υποστήριξη.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Το Tales of Arise είναι το 17ο παιχνίδι της σειράς που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2020, αλλά πλέον αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PS5, PS4 και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά Mystic Artes των χαρακτήρων.