Nintendo Switch Pro: Βρέθηκε καταχώρηση στο Amazon

Αποκάλυψη από μέρα σε μέρα πριν την E3 2021
31 Μαΐου 2021 11:54
Nintendo Switch Pro: Βρέθηκε καταχώρηση στο Amazon

Όπως σας ενημερώσαμε, η φημολογία σχετικά με το Nintendo Switch Pro είναι πλέον... ανεξέλεγκτη και θέλει την κονσόλα να απολείπεται πριν την E3 2021. Tώρα, η γιγαντιαία αλυσίδα καταστημάτων Amazon ήρθε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter Alphabeat ανακάλυψε μια καταχώρηση στο Amazon Μεξικού για τη νέα, αναβαθμισμένη κονσόλα της Nintendo. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ο χρήστης μετέφερε το εύρημά του, απαντώντας στο γνωστό gaming account του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Wario 64.

Η καταχώρηση είχε ονομασία ‘New Nintendo Switch Pro’ και πλέον έχει διαγραφεί. Φυσικά, είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη σελίδα να ήταν ένα απλό placeholder που δε σημαίνει τίποτα.

Ωστόσο, είναι εξίσου πιθανό να μιλάμε για διαρροή που συνέβη κατά λάθος, καθώς το κατάστημα προετοιμάζεται για την επίσημη αποκάλυψη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Amazon Μεξικού είχε διαρρεύσει ξανά προϊόντα της Nintendo πριν την ώρα τους και συγκεκριμένα με παρόμοιο τρόπο είχε αποκαλύψει το Luigi’s Mansion 3.

Για την ώρα το μόνο που μπορούνε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, καθώς η E3 2021 απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες, αλλά πλέον υπάρχει τόσο καπνός που μάλλον υπάρχει και φωτιά. Ανεξαρτήτως, για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.