Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το Horizon Forbidden West; Επίσημη απάντηση Sony

Τοποθετήθηκε επίσημα η εταιρία
28 Μαΐου 2021 16:26
Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το Horizon Forbidden West; Επίσημη απάντηση Sony

Το Horizon Forbidden West αποκαλύφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, με αρχικό πλαίσιο κυκλοφορίας το 2021. Από τότε έχουμε δει αμέτρητα μεγάλα παιχνίδια να καθυστερούν, όπως για παράδειγμα και το Gran Turismo 7 της ίδιας της Sony. Σε συνδυασμό και με διάφορες φήμες, η κατάσταση έκανε πολλούς παίκτες περιέργους για το πότε θα καταφθάσει εν τέλει το πολυαναμενόμενο sequel στα ράφια των καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play που ήταν αφιερωμένο στο Horizon Forbidden West, όχι απλώς δεν αποκαλύφθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά δεν έγινε καμία αναφορά ούτε στο 2021 ως γενικό παράθυρο κυκλοφορίας. Αναμενόμενα, πολλοί αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και αν το project τελικά έχει καθυστερήσει.

Το PlayStation, λοιπόν, ήρθε να δώσει την απάντηση μέσα από ανάρτηση στο επίσημο blog του. Συγκεκριμένα, η εταιρία αναφέρει:

Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη, ωστόσο η ανάπτυξη κυλά βάση προγράμματος. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό σύντομα.

Σίγουρα δεν πρόκειται και για την πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση, αλλά αν την ερμηνεύσουμε αισιόδοξα, το παιχνίδι πράγματι δεν έχει χάσει το 2021, όπως ήταν εξάλλου το αρχικό πλάνο της Sony. Προφανώς αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορούμε να περιμένουμε το παιχνίδι την εορταστική περίοδο, δηλαδή προς το τέλος του έτους.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5.