Το Uncharted 4: A Thief's End έρχεται στο PC; - Επίσημο έγγραφο της Sony αποκαλύπτει

Άλλη μια αποκλειστικότητα του PS4 θα έρθει στην πλατφόρμα
27 Μαΐου 2021 20:17
Το Uncharted 4: A Thief's End έρχεται στο PC; - Επίσημο έγγραφο της Sony αποκαλύπτει

Όπως έχει δηλώσει πολλαπλές φορές ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan, αλλά και όπως δείχνει η ειδική κατηγορία που άνοιξε στο Steam, περισσότερα παιχνίδια των PlayStation Studios θα έρθουν στο PC.

Τώρα, η εταιρία φαίνεται πως άθελά της αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι της που θα έρθει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μετά το Days Gone. Ο λόγος γίνεται για το Uncharted 4: A Thief's End, το τελευταίο αριθμημένο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς της Naughty Dog, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 για το PS4.

Η αποκάλυψη πως ο τίτλος έρχεται στο PC έγινε μέσα από ένα επίσημο και δημόσια προσβάσιμο έγγραφο που ανάρτησε η ίδια η Sony για τους επενδυτές της. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, στη λεζάντα που αφορά τα σχέδια της εταιρίας για το PC, κάτω από το λογότυπο του Days Gone βρίσκεται και το λογότυπο του Uncharted 4: A Thief's End, ως επερχόμενη PC κυκλοφορία.

Για την ώρα το PlayStation δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για το ευρύ καταναλωτικό κοινό, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν απέχει πολύ.

Ποιο άλλο παιχνίδι του PlayStation θέλετε να δείτε στο PC; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!