ΦΗΜΗ: Πριν την E3 2021 η μεγάλη αποκάλυψη του Nintendo Switch Pro

Τέλος στις εικασίες από μέρα σε μέρα
27 Μαΐου 2021 19:33
ΦΗΜΗ: Πριν την E3 2021 η μεγάλη αποκάλυψη του Nintendo Switch Pro

Η μεγάλη στιγμή φαίνεται πως σχεδόν έφτασε. Μετά από κυριολεκτικά χρόνια φημολογίας, η Nintendo μοιάζει να είναι πλέον έτοιμη να αποκαλύψει το αναβαθμισμένο Nintendo Switch Pro. Συγκεκριμένα, το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Eurogamer ήρθε να επιβεβαιώσει με δικές του πηγές το ρεπορτάζ του Bloomberg, το οποίο επισημαίνει πως το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί πριν την E3 2021.

Αν πράγματι ισχύουν οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα δύο μέσα, το Nintendo Switch Pro πρόκειται να αποκαλυφθεί από μέρα σε μέρα. Εύλογα θα αναρωτιέστε γιατί η Nintendo να μη περιμένει το μεγάλο ψηφιακό E3 2021 σόου που ετοιμάζει για μια τέτοια ανακοίνωση. Σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η εταιρία θέλει να δώσει ελευθερία στους third-party developers που δουλεύουν σε παιχνίδια του Switch Pro να κάνουν ανακοινώσεις στην E3, αφού η ίδια προγραμματίζει το σόου της για τις τελευταίες στιγμές της έκθεσης, μετά τις παρουσιάσεις των υπόλοιπων publishers.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η E3 2021 παρουσίαση της Nintendo θα εστιάσει πλήρως στο software, αφού οι παίκτες ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα για projects όπως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 και το Metroid Prime 4.

Τέλος, το Bloomberg επισημαίνει πως η κυκλοφορία του Nintendo Switch Pro έχει δρομολογηθεί για τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Η κονσόλα θα πωλείται μαζί με το Nintendo Switch Lite και το τωρινό βασικό μοντέλο θα αποσυρθεί σταδιακά.