Θέλεις να βιώσεις το DualSense και δε βρίσκεις PS5; Τώρα υπάρχει τρόπος

Έφτασε το πρώτο PC παιχνίδι με ολοκληρωμένη υποστήριξη
25 Μαΐου 2021 13:08
Θέλεις να βιώσεις το DualSense και δε βρίσκεις PS5; Τώρα υπάρχει τρόπος

Το DualSense χειριστήριο του PS5 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημεία αναφοράς της next-gen κονσόλας της Sony, με τους κατόχους της να επαινούν την καλύτερη εργονομία του, την απτική ανάδραση και τις προσαρμοζόμενες σκανδάλες του. Ωστόσο, με το στοκ της κονσόλας να είναι περιορισμένο (όπως φαίνεται μέχρι και το 2022), πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν το DualSense και δε μπορούν.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα χάρη στο Metro Exodus: Enhanced Edition, αφού η νεότερη ενημέρωση του παιχνιδιού προσθέτει υποστήριξη για το DualSense. Προς έκπληξη των παικτών όμως, το παιχνίδι δε μένει στην κίνηση, αλλά υποστηρίζει και τα adaptive triggers και το haptic feedback. Αυτό σημαίνει πως το Metro Exodus: Enhanced Edition είναι το πρώτο παιχνίδι εκτός PS5 που προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλο το εύρος χαρακτηριστικών του DualSense, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στους PC παίκτες να πάρουν μια γεύση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο επίδειξης που ανάρτησε ο δημοσιογράφος του VGC, Andy Robinson.

Για την ιστορία, το Metro Exodus: Enhanced Edition είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή μόνο στο PC, αλλά θα καταφθάσει και στα PS5 και Xbox Series X | S στις 18 Ιουνίου.

Σε άλλα σχετικά νέα, πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε πως το next-gen χειριστήριό της θα έρθει και σε δύο επιπλέον χρώματα, τα Cosmic Red και Midnight Black. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.