Το Twitch θα προσθέσει tags για σεξουαλικές προτιμήσεις, φύλο, εθνικότητα κ.α.

Έρχονται πάνω από 350+ διαφορετικά community tags
24 Μαΐου 2021 10:30
Το Twitch θα προσθέσει tags για σεξουαλικές προτιμήσεις, φύλο, εθνικότητα κ.α.

Τον τελευταίο καιρό το Twitch βρίσκεται στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων, μετά την απαγόρευση των διαφημίσεων στη διασημότερη ‘Hot Tub’ streamer της πλατφόρμας και την επισημοποίηση της ‘Pools, Hot Tubs, and Beaches’ κατηγορίας.

Τώρα, η πασίγνωστη live streaming πλατφόρμα προέβη σε μια ακόμη ανακοίνωση σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως σύντομα θα προστεθούν περισσότερα από 350 διαφορετικά community tags σχετικά με το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλή, την εθνικότητα, τις ικανότητες, την ψυχική υγεία κ.α.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog του Twitch, στη λίστα περιλαμβάνονται tags όπως τα ‘transgender’, ‘Black’, ‘disabled’, ‘veteran’ και ‘Vtuber’. Αυτές οι προσθήκες δε θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργεί ήδη το tagging και θα είναι προαιρετικές.

Για τη δημιουργία της λίστας με τα νέα tags το Twitch συνεργάστηκε με πολλαπλούς ανεξάρτητους οργανισμούς, όπως οι GLAAD, The Trevor Project, AbleGamers, SpecialEffect κ.α. Περισσότερες πληροφορίες για το όλο εγχείρημα μπορείτε να βρείτε στην σχετική ανάρτηση πατώντας εδώ.

Οι αλλαγές στην πλατφόρμα θα τεθούν σε εφαρμογή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Tags: