Αν το Resident Evil Village ήταν παιχνίδι του PS1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά επιστρέφει για τα καλά στις ρίζες της!
15 Μαΐου 2021 15:38
Αν το Resident Evil Village ήταν παιχνίδι του PS1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο Resident Evil κυκλοφόρησε το 1996 για το PlayStation 1 και για την εποχή του ήταν ένα εντυπωσιακό 3D παιχνίδι, συνδυάζοντας pre-rendered backgrounds με χαρακτήρες και αντικείμενα που γίνονταν render σε πραγματικό χρόνο. Κάνοντας fast-forward περίπου 25 χρόνια μετά φτάνουμε στο 2021 και στο Resident Evil Village και ίσως να αναρωτιέστε πως θα ήταν η νέα περιπέτεια του Ethan, αν κυκλοφορούσε για το πρώτο PlayStation;

Την απορία έρχεται να λύσει ο χρήστης του YouTuber, Hoolopee, ο οποίος ετοίμασε ένα demake βίντεο. Όπως φανερώνει και το όνομα του, το demake είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι ένα remake/remaster. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός τομέας υποβαθμίζεται, για να θυμίζει κυκλοφορία της εποχής του PlayStation 1, με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως μικρή ανάλυση, λίγα πολύγωνα, 4:3 αναλογία οθόνης και γραφικά που τρεμοπαίζουν.

Πως θα ήταν, λοιπόν, Resident Evil Village για το PS1; Η απάντηση στον player που ακολουθεί.

Το Resident Evil Village κυκλοφόρησε στις 7 Μαΐου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC και Stadia. Σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει ακόμη αν θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics δια χειρός Γιώργου Πρίτσκα πατώντας εδώ ή το live stream του Σάκη και του Αλέκου πατώντας εδώ.