Το PlayStation έχει πλέον ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο Steam

Για να φιλοξενήσει όλα τα παιχνίδια του που θα έρθουν στο PC
15 Μαΐου 2021 12:29
Το PlayStation έχει πλέον ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο Steam

Τα PlayStation Studios έχουν πλέον επίσημη σελίδα στο Steam. Συγκεκριμένα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την ειδική ενότητα εντός της πλατφόρμας της Valve που θα φιλοξενεί τα παιχνίδια του PlayStation που έχουν κυκλοφορήσει ή θα κυκλοφορήσουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στη σελίδα γίνεται αναφορά για περισσότερα από 40 προϊόντα του PlayStation στο Steam. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει ήδη τα εξής:

  • Helldivers (+15 DLCs)
  • Predator: Hunting Grounds (+6 DLCs)
  • Horizon Zero Dawn
  • Days Gone
  • Guns! Up
  • Everybody's Gone to the Rapture

Προκύπτει, λοιπόν, πως παρασκηνιακά η Sony έχει μη-δημόσιες καταχωρήσεις για ακόμη περισσότερα παιχνίδια της που μάλλον θα έρθουν σύντομα στο Steam. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan, έχει δηλώσει πρόσφατα ότι ακόμη περισσότερα παιχνίδια της εταιρίας θα έρθουν μελλοντικά στο PC.

Τέλος, από τη δικαστική διαμάχη της Epic Games και της Apple διέρρευσε πως η Sony έλαβε πρόταση $200 εκατομμυρίων για να είναι αποκλειστικά άλλα 4-6 παιχνίδια που σκοπεύει να φέρει σύντομα στο PC. Αν λάβουμε όμως υπόψη πως μόλις αναρτήθηκε η ειδικά διαμορφωμένη ενότητα του PlayStation στο Steam, μάλλον δεν επιτεύχθηκε κάποια συμφωνία με την Epic.

Η νέα πρωτοβουλία της Sony πρακτικά ξεκίνησε με την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn στο PC τον Αύγουστο του 2020 και αναμένεται να συνεχιστεί στις 18 Μαΐου που θα καταφθάσει και το Days Gone. Ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι του PlayStation που θα θέλατε να δείτε στο PC;