Πρώτη κλεφτή ματιά στον Rambo του Call of Duty: Warzone 

Ο θρυλικός χαρακτήρας καταφθάνει στις αρένες του COD

Πρώτη κλεφτή ματιά στον Rambo του Call of Duty: Warzone

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι παίκτες του Call of Duty: Warzone ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν τον Rambo, έπειτα από την έντονη φημολογία και τις εικασίες των τελευταίων ημερών.

Τώρα, η Activision ήρθε να επισημοποιήσει την άφιξη του θρυλικού χαρακτήρα του Sylvester Stallone στα Call of Duty: Warzone και Call of Duty Black Ops Cold War. Συγκεκριμένα, μέσα από τα social media κανάλια του Call of Duty δημοσιεύτηκε ένα teaser βίντεο που τονίζει ότι η δράση θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου, χρησιμοποιώντας τη χαρακτηριστική φράση ‘Become War.’ Στο βίντεο βλέπουμε τον Rambo να εκτοξεύει ένα φλεγόμενο βέλος από το χαρακτηριστικό τόξο του. Δείτε το παρακάτω.

Ο Rambo θα έρθει στο Call of Duty μέσα από το mid-season update της τρίτης σεζόν και για την ώρα δεν ξέρουμε πόσα θα χρειαστεί να δαπανήσουν οι παίκτες για να τον ξεκλειδώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας που θα έρθει πιθανότατα στο Call of Duty: Warzone, αφού η εταιρία είχε αναρτήσει και ένα teaser που μάλλον αναφερόταν στον John McClane των Die Hard, τον οποίο υποδύεται ο Bruce Willis.

1 σχολιο(α)