Νέο απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ για το Gauntlet του Titanfall 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσπασε δύο φορές σε δύο εβδομάδες
10 Μαΐου 2021 10:04
Νέο απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ για το Gauntlet του Titanfall 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά και την τελευταία σεζόν του Apex Legends που αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της κοινότητας για το Titanfall 2, το παγκόσμιο ρεκόρ για το Gauntlet του παιχνιδιού έσπασε ξανά, όχι μία, αλλά δύο φορές σε δύο εβδομάδες.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Gauntlet είναι πρακτικά το tutorial του Titanfall 2, ζητώντας από τους παίκτες να εξουδετερώσουν κάποιους εχθρούς, μαθαίνοντας συγχρόνως μηχανισμούς όπως το wall-running. Κάθε προσπάθεια βέβαια χρονομετρείται και έτσι η speedrunning κοινότητα έχει αγαπήσει το επίπεδο, αφού το μεγάλο skill celling του παιχνιδιού επιτρέπει στους έμπειρους παίκτες να αξιοποιήσουν κάθε περιθώριο που δίνουν οι μηχανισμοί για να επιτύχουν εντυπωσιακούς χρόνους με θεαματικό τρόπο.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο speedrunner Cash Mayo είχε θέσει το παγκόσμιο ρεκόρ με τον απίστευτο χρόνο των 11.7 δευτερολέπτων.

Για χρόνια υπήρχε η αντίληψη πως κανένας δε θα κατάφερνε να ολοκληρώσει το Gauntlet γρηγορότερα, μέχρι που ο speedrunner Whatevershoe ανάρτησε πριν μερικές μέρες ένα βίντεο όπου ολοκληρώνει το επίπεδο σε 11.2 δευτερόλεπτα.

Ο Mayo δεν επαναπαύτηκε και έπιασε αμέσως δουλειά μόλις έσπασαν το ρεκόρ του, αναρτώντας πριν μερικά εικοσιτετράωρα ένα εκπληκτικό run των 11.1 δευτερολέπτων. Ναι, το παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε κάπως έτσι δύο φορές σε δύο εβδομάδες και όπως μπορείτε να δείτε από τα βίντεο, η ακρίβεια, η ταχύτητα και οι ικανότητες των εν λόγω παικτών σχεδόν…ζαλίζουν!

Το Titanfall 2 είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Xbox One και PS4. Πρόσφατα ο τίτλος αναβαθμίστηκε και για τα Xbox Series X|S με 120 FPS, χάρη στην FPS Boost τεχνολογία της Microsoft.