Το σύστημα καρτών του Back 4 Blood αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer
06 Μαΐου 2021 09:41
Το σύστημα καρτών του Back 4 Blood αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Back 4 Blood έχει συνδεθεί στα μυαλά των παικτών με το Left 4 Dead, μιας και στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Turtle Rock Studios που έχει δημιουργήσει το πρώτο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς της Valve. Ωστόσο, η ομάδα θέλει να διαφοροποιήσει την εμπειρία του νέου της παιχνιδιού, το οποίο φιλοδοξεί να είναι ένας πνευματικός διάδοχος με νέα στοιχεία και όχι ένα απλό αντίγραφο που θα εκμεταλλευτεί τη νοσταλγία.

Στο πλαίσιο αυτό, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουργιο trailer που παρουσιάζει μια από τις καινοτομίες του Back 4 Blood. Ο λόγος γίνεται για το σύστημα καρτών που φιλοδοξεί να αλλάξει την εμπειρία κάθε φορά που παίζεται. Συγκεκριμένα, πριν από κάθε επίπεδο, θα βλέπετε τις Corruption Cards του ‘Game Director’, οι οποίες επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους τη δράση.

Για παράδειγμα, μια κάρτα μπορεί να απενεργοποιεί τον ηλεκτρισμό, βυθίζοντας στο σκοτάδι όλους τους εσωτερικούς χώρους, μια άλλη μπορεί να καθορίζει ποιους εχθρούς θα συναντήσετε ή μπορεί να περιλαμβάνει προαιρετικά objectives και ειδικά events. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς θα δουλεύει το σύστημα.

Το Back 4 Blood αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC.