Η Konami ρίχνει άκυρο στην E3 – Σε προχωρημένο στάδιο πολλά projects

Αλλάζουν τα σχέδια της εταιρίας
02 Μαΐου 2021 15:01
Η Konami ρίχνει άκυρο στην E3 – Σε προχωρημένο στάδιο πολλά projects

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Konami ήταν μια από τις πρώτες εταιρίες που είχαν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στη φετινή E3 2021 που θα επιστρέψει ψηφιακά. Εν τέλει, η ιαπωνική εταιρία αναίρεσε την απόφασή της και αποσύρεται από το ρόστερ της E3 2021.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η εταιρία δήλωσε:

Εξαιτίας του timing, δε θα είμαστε έτοιμοι για να παρουσιάσουμε στην E3 φέτος. Θελουμε να διαβεβαιώσουμε τους fans πως ένας αριθμός από βασικά projects μας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, όποτε παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για μερικές ενημερώσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε μόνο για δυο υπό ανάπτυξη projects από την Konami. Το ένα από αυτά είναι το PES 2022, το οποίο μετά από μια μικρή άνω τέλεια, θέλει να φέρει τη σειρά στη νέα γενιά με μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις. Το δεύτερο project της εταιρίας είναι το roguelite hack-and-slash GetsuFumaDen: Undying Moon που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πιθανότατα η εταιρία ετοιμάζει μια μεγάλη επιστροφή στο gaming αν αναλογιστούμε και τον χείμαρρο φημολογίας που κάνει το γύρο του διαδικτύου τελευταία σχετικά με νέα Silent Hill, Metal Gear και Castlevania, σε συνάρτηση με τις νέες τις δηλώσεις για πολλαπλά υπό ανάπτυξη projects.

Tags: