Τα επίσημα PS5 Nike παπούτσια κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με την υπογραφή του Paul George
29 Απριλίου 2021 12:27
Τα επίσημα PS5 Nike παπούτσια κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το 2018, ο αστέρας του NBA, Paul George, δηλώνει φανατικός του PlayStation και έτσι εξέφρασε την αγάπη του, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών μαζί με την Nike, στα χρώματα του gaming brand.

Τώρα, τα μπασκετικά παπούτσια του θα ντυθούν και στα χρώματα του PlayStation 5. Υποδεχθείτε τα PG5 x PS5, τα οποία διέρρευσαν στο Instagram και σύμφωνα με το Sneaker Files θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Μάιο σε δύο διαφορετικά χρώματα, έναντι $110.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, το σύμβουλο του PlayStation και το λογότυπο του PS5 κοσμούν το παπούτσι σε διάφορα σημεία του, τόσο στην μπλε όσο και στην άσπρη εκδοχή του. Μάλιστα υπάρχουν πολλές κρυμμένες λεπτομέρειες, όπως τα μικροσκοπικής κλίμακας σύμβολα του χειριστηρίου που βρίσκονται γύρω από το λογότυπο της Nike στο πίσω μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προηγούμενες συνεργασίες μεταξύ PlayStation και Nike ήταν εξαιρετικά περιορισμένης διαθεσιμότητας, οπότε οι πιθανότητές σας να τα πάρετε με ευκολία το νέα PG5 x PS5, είναι μάλλον αντίστοιχες με το να προσπαθούσατε να αγοράσετε και το ίδιο το PS5.

Ανεξαρτήτως, τα παπούτσια αναμένεται να ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον και επίσημα, οπότε το τι ακριβώς θα συμβεί με τη διαθεσιμότητά τους θα το μάθουμε τότε.