Το Godfall μάλλον έρχεται και στο PS4

Ο launch τίτλος του PS5 κάνει το άλμα στην προηγούμενη γενιά
25 Απριλίου 2021 17:13
Το Godfall μάλλον έρχεται και στο PS4

Όπως όλα δείχνουν, το Godfall μάλλον θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και στο PS4. Ο λόγος γίνεται για τον looter-slasher τίτλο που έκανε publish η Gearbox και είχε κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο PS5 ως launch console exclusive για έξι μήνες. Πλέον που η περίοδος αυτή πέρασε, το παιχνίδι φαίνεται πως θα κάνει τη μετάβαση και στην προηγούμενη γενιά.

Συγκεκριμένα, η PS4 έκδοσή του εμφανίστηκε πριν την ώρα της στην ιστοσελίδα του οργανισμού ηλικιακής βαθμονόμησης των παιχνιδιών για την Ευρώπη, PEGI. Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία στην εν λόγω κονσόλα βρίσκεται προ των πυλών, αφού αυτό είναι ένα από τα τελευταία βήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποια Xbox έκδοση.

Στο review του για τους Unboxholics, ο Γιώργος Πρίτσκας αναφέρει:

Το Godfall έχει κάτι αξιόλογο να προσφέρει μόνο σε όσους αντλούν ευχαρίστηση και αρκούνται από ένα ικανοποιητικό σύστημα μάχης. Το βασικό gameplay του, αν και δεν επιχειρεί κάτι ριζοσπαστικά καινούργιο, είναι δουλεμένο και σε γενικές γραμμές καλά εκτελεσμένο. Όλο το υπόλοιπο πακέτο όμως, δυστυχώς, χαρακτηρίζεται από τετριμμένες και κακοεκτελεσμένες επιλογές που το μετατρέπουν σε ένα, όχι απαραίτητα κακό, αλλά, παντελώς “άψυχο” αποτέλεσμα που είναι καταδικασμένο να ξεχαστεί γρήγορα.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.