Η Square Enix υπόσχεται να διορθώσει την Steam έκδοση του Nier: Automata

Τέσσερα χρόνια μετά
14 Απριλίου 2021 18:47
Η Square Enix υπόσχεται να διορθώσει την Steam έκδοση του Nier: Automata

Μια ευχή της PC Gaming κοινότητας φαίνεται πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του Nier franchise στο Twitter, η Square Enix επιβεβαίωσε πως ένα “upgrade patch” είναι καθ’ οδόν για την Steam έκδοση του Nier: Automata.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνει αυτό το patch, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα δούμε μερικές από τις βελτιώσεις που έφερε στο προσκήνιο η έκδοση του Xbox Game Pass που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της εταιρίας:

Για την ιστορία, η Steam έκδοση του Nier: Automata είναι φημισμένη μεταξύ των hardcore κύκλων για τα διάφορα τεχνικά της θέματα, με τους παίκτες να καταφεύγουν στις λύσεις της modding κοινότητας για μια κάπως καλύτερη εμπειρία. Η πρόσφατη κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass δεν εξομάλυνε όλα τα προβλήματα, αλλά πυροδότησε τις αντιδράσεις των παικτών που ξεκίνησαν να κάνουν review-bombing το παιχνίδι, καταφέρνοντας να πείσουν όπως φαίνεται τη Square να επανορθώσει ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

Το Nier: Automata κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάρτιο του 2017 και είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One και το PS4.