Το επίσημο παιχνίδι 'Τα Στρουμφάκια' για τα PS4, Xbox One, PC και Switch έρχεται φέτος

Υπό ανάπτυξη και άλλοι τέσσερις τίτλοι
09 Απριλίου 2021 11:42
Το επίσημο παιχνίδι 'Τα Στρουμφάκια' για τα PS4, Xbox One, PC και Switch έρχεται φέτος

Η γαλλική publishing εταιρία Microids και η IMPS, κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του franchise ‘Τhe Smurfs/ Τα Στρουμφάκια’, ανακοίνωσαν μια μεγάλη συμφωνία που αφορά την ανάπτυξη τεσσάρων βιντεοπαιχνιδιών που βασίζονται στα λατρεμένα μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια. Αυτά τα παιχνίδια θα εξερευνήσουν διαφορετικά genres και θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Συγχρόνως, πέρα απ’ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, τα Στρουμφάκια θα πλαισιώσουν και το lineup της Microids για το 2021. Αναλυτικότερα, το The Smurfs - Mission Vileaf που είχε ήδη ανακοινωθεί και αναπτύσσεται από το Osome Studio, θα κυκλοφορήσει συγχρόνως για τα PS4, Xbox One, Switch και PC στο τέλος του έτους. Πρόκειται για ένα 3D adventure-platformer, στο οποίο για άλλη μια φορά τα Στρουμφάκια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα σατανικά σχέδια του Δρακουμέλ για να σώσουν το χωριό τους και ολόκληρο το δάσος.

Περισσότερες πληροφορίες για το The Smurfs: Mission Vileaf αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα, ενώ με αφορμή την επέκταση της συμφωνίας, ο CEO της Microids, Stéphane Longeard, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη φιλόδοξη αυτή συμφωνία με την IMPS, καθώς επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη διαρκή και πολλά υποσχόμενη συνεργασία μας. Ένα τόσο πλούσιο franchise που απευθύνεται σε όλες τις γενιές, μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών παιχνιδιών: θα υπάρχει κάτι που θα ταιριάζει σε όλα τα γούστα! Εκτός αυτού, χάρη σε αυτή τη συνεργασία και την απίστευτη διεθνή φήμη των Smurfs, η Microids συνεχίζει να ενισχύει και να διαφοροποιεί σημαντικά τον κατάλογο των φημισμένων IPs της.