Νέα αναβολή για το στιλάτο DEATHLOOP του PS5 

Συνεχίζονται οι απανωτές καθυστερήσεις παιχνιδιών

Νέα αναβολή για το στιλάτο DEATHLOOP του PS5

Αν είχατε την εντύπωση πως το μπαράζ των καθυστερήσεων είχε φτάσει στο τέλος του, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Στη μεγάλη λίστα των αναβολών έρχεται τώρα να προστεθεί και το DEATHLOOP, το οποίο πλέον αναμένεται να έρθει στο PS5 και στο PC στις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το ιδιαίτερο shooter της Bethesda και της Arkane Studios, το οποίο είχε λάβει ήδη μια αναβολή και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου του 2021.

Τώρα, λοιπόν, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, έτσι ώστε να παραδώσει τη διασκεδαστική και στιλάτη εμπειρία που έχει υποσχεθεί στους παίκτες, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των developers. Το στούντιο ζήτησε συγνώμη που οι παίκτες θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους μέχρι τώρα.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα της Arkane.

Για την ιστορία, από την αρχή του έτους μεταξύ άλλων έχουν καθυστερήσει τα Lego Star Wars: The Skywalker SagaBack 4 BloodGotham Knights Gran Turismo 7Vampire the Masquerade: Bloodlines 2New WorldPrince of Persia: The Sands of Time RemakeThe Lord of the Rings: GollumRiders RepublicHogwarts Legacy και πολλά ακόμη παιχνίδια, αφού η πανδημία φαίνεται πως έχει σημαντικές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα των μεγάλων ομάδων που αναγκάζονται να δουλεύουν εξ αποστάσεως.

5 σχολιο(α)