Η E3 2021 επιστρέφει ψηφιακά με Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft

Και θα λάβει χώρα τον Ιούνιο
06 Απριλίου 2021 16:51
Η E3 2021 επιστρέφει ψηφιακά με Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft

Έπειτα από μήνες φημολογίας και εικασιών, η ESA αποκάλυψε και επίσημα τα πλάνα της για την επιστροφή της E3, η οποία πέρυσι είχε ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας. Συγκεκριμένα, η E3 2021 θα είναι πλήρως ψηφιακή και θα λάβει χώρα από τις 12 μέχρι τις 15 Ιουνίου, με στόχο να φτάσει στους gamers παγκοσμίως. Ήδη εταιρίες όπως οι Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games και Koch Media έχουν δεσμευτεί να συμμετέχουν.

Από την άλλη, και φέτος θα απουσιάζουν PlayStation και ΕΑ, οι οποίες και πριν την πανδημία κατέφευγαν στη διοργάνωση δικών τους events.

Ο Πρόεδρος και CEO της ESA, Stanley Pierre-Louis, δήλωσε:

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η E3 αποτελεί τον κορυφαίο χώρο ανάδειξης του καλύτερου περιεχομένου που έχει να προσφέρει η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, ενώ παράλληλα ενώνει τον κόσμο μέσω των παιχνιδιών. Εξελίσσουμε τη φετινή E3 σε μια πιο ‘inclusive’ εκδήλωση, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να ενθουσιάσουμε τους fans, με σημαντικές αποκαλύψεις και ευκαιρίες που καθιστούν αυτό το event το επίκεντρο του gaming.

Παρόλο που η φετινή E3 θα είναι ψηφιακή, οι διοργανωτές επισήμαναν πως σχεδιάζουν μια κανονική E3 2022 με φυσική παρουσία.

Tags: