Αναβαθμίζεται το Fortnite στο Nintendo Switch 

Τεχνικές βελτιώσεις για το παιχνίδι-φαινόμενο

Αναβαθμίζεται το Fortnite στο Nintendo Switch

Η Epic Games συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να εμπλουτίζει με νέο περιεχόμενο και να βελτιώνει συνολικά το Fortnite. Έτσι, λοιπόν, κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το παιχνίδι-φαινόμενο που αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα της Nintendo Switch έκδοσης.

Αναλυτικότερα, η Epic βελτίωσε τον renderer του παιχνιδιού στο Switch, ο οποίος πλέον εκμεταλλεύεται αποδοτικότερα την GPU της κονσόλας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερα γραφικά, πιο σταθερό framerate, μέχρι και μια μικρή μείωση στο μέγεθος της εγκατάστασης.

Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα το παιχνίδι έτρεχε σε 1000×560 ανάλυση σε handheld mode και σε 1390×780, όταν η κονσόλα ήταν docked. Πλέον ο τίτλος θα τρέχει σε 1170×660 ανάλυση σε handheld mode και θα φτάνει τα 1560×880 σε docked mode. Μάλιστα, το μέγεθος του παιχνιδιού μειώθηκε κατά 140MB, ενώ και η απόδοση θα είναι πιο σταθερή, με λιγότερα framedrops ή πτώσεις της ανάλυσης (το παιχνίδι θα εξακολουθεί να έχει dynamic resolution).

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την συγκριτική εικόνα που δημοσίευσε η Epic, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

1 σχολιο(α)