Valheim: Νέο ορόσημο πωλήσεων και εικόνα για το πρώτο του μεγάλο update

Συνεχίζει ασταμάτητο!
20 Μαρτίου 2021 10:30
Valheim: Νέο ορόσημο πωλήσεων και εικόνα για το πρώτο του μεγάλο update

Το Valheim συνεχίζει την φρενήρης πορεία του και έξι εβδομάδες μετά το αρχικό του ντεμπούτο, κατάφερε να φτάσει ένα νέο εντυπωσιακό ορόσημο πωλήσεων. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει πως το viking survival co-op παιχνίδι αποκτά περίπου ένα εκατομμύριο παίκτες κάθε εβδομάδα.

Η ομάδα ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την κοινότητα και στη νέα της δημοσίευση τόνισε:

Είναι μεγάλη μας τιμή που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αρκετές συνεντεύξεις, από podcasts και gaming ιστοσελίδες μέχρι και στην τηλεόραση!  Ήταν μια χαοτική περίοδος, αλλά μην ανησυχείτε! Φυσικά ακόμα δουλεύουμε στο παιχνίδι.

Το στούντιο που απαρτίζεται από μόλις πέντε developers επισήμανε πως για την ώρα εστιάζει σε σημαντικά bugs και άλλες πτυχές του παιχνιδιού που έχουν υψηλή προτεραιότητα, όπως για παράδειγμα τα προβλήματα δικτύωσης, το balance και το περίφημο ‘Deathsquito’. Το επόμενο patch είναι προ των πυλών, στοχεύοντας να διορθώσει διάφορα από τα θέματα αυτά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και το πρώτο μεγάλο update περιεχομένου.

Σύμφωνα με το αρχικό roadmap που είχε δώσει στα φώτα της δημοσιότητας η Iron Gate, αυτό θα ονομάζεται Hearth and Home. Βέβαια, για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά η ομάδα φρόντισε να δώσει ένα μικρό 'τυράκι' στην κοινότητα. Συγκεκριμένα, ο lead artist του παιχνιδιού αποκάλυψε την παρακάτω εικόνα που είναι σχετική με το update, δηλώνοντας:

Έχουμε σχεδιάσει πολλά συναρπαστικά πράγματα για αυτή την ενημέρωση. Φυσικά, ακούσαμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Valheim είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης για έναν έως δέκα παίκτες, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν procedurally-generated κόσμο, εμπνευσμένο από την εποχή των Βίκινγκ. Πρόσφατα και η ομάδα των Unboxholics δοκίμασε τον τίτλο, σε ένα 9ώρο live stream που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Tags: