Τεράστια αναβολή για το νέο Batman παιχνίδι Gotham Knights

Συνεχίζεται το σερί των καθυστερήσεων
19 Μαρτίου 2021 19:02
Τεράστια αναβολή για το νέο Batman παιχνίδι Gotham Knights

Άλλη μια μεγάλη gaming κυκλοφορία χάνει το 2021, αφού η πανδημία φαίνεται πως έχει σημαντικές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα των μεγάλων ομάδων που αναγκάζονται να δουλεύουν εξ αποστάσεως. Ο λόγος γίνεται για το Gotham Knights, το οποίο είχε ανακοινωθεί πέρυσι τον Αύγουστο και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος.

Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Βέβαια, θα χρειαστεί αρκετή ακόμη υπομονή για να βουτήξετε ξανά στα σκοτεινά σοκάκια και να πολεμήσετε το έγκλημα, αφού η κυκλοφορία του παιχνιδιού καθυστερήσει για έναν ολόκληρο χρόνο. Πλέον το Gotham Knights αναμένεται το 2022, με την ομάδα να ευχαριστεί τους παίκτες για την 'απίστευτη υποστήριξή' τους. Οι devolepors τονίζουν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να παραδώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία και υποσχέθηκαν να μοιραστούν περισσότερο υλικό μέσα στους επόμενους μήνες.