Αν σας αρέσουν τα γρήγορα FPS πρέπει να δείτε το πρώτο trailer του Hired Gun

Το Warhammer 40,000 συναντά το DOOM σε έναν εκρηκτικό συνδιασμό
19 Μαρτίου 2021 12:33
Αν σας αρέσουν τα γρήγορα FPS πρέπει να δείτε το πρώτο trailer του Hired Gun

Η Focus Home Interactive επιφύλασσε μια έκπληξη για τους λάτρεις των fast-paced παιχνιδιών δράσης και των FPS. Υποδεχθείτε το Necromunda: Hired Gun, ένα βίαιο shooter που θα μεταφέρει τους παίκτες στην δυστοπική πόλη Necromunda και αποτελεί μέρος του λατρεμένου σύμπαντος Warhammer 40,000. Εκεί συμμορίες μάχονται για επιβίωση και εσείς αναλαμβάνετε bounties ως...hired gun.

Το gameplay θυμίζει έντονα τα βραβευμένα DOOM της id Software και είναι γρήγορο και βίαιο, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας. Μπορείτε να τρέξετε σε τοίχους, να κάνετε διπλό άλμα ή να χρησιμοποιήσετε το γάντζο σας για να πάτε με ταχύτητα πάνω τους. Από την άλλη, μπορείτε να τους αφοπλίσετε ή να τους αποφύγετε εντελώς. Μετά ένας άλλος κόσμος ανοίγει μέσα από τα upgrades. Τα πάντα από τον εγκέφαλο, τα πόδια μέχρι και τον Μαστίφ ρομποτικό σκύλο σας μπορούν να βελτιωθούν με τα χρήματα που μαζεύτε από τα bounties.

Το Hired Gun αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου στα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.