Το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά…

Η Techland σπάει τη σιωπή της
19 Μαρτίου 2021 10:05
Το Dying Light 2 θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά…

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Techland μίλησε επιτέλους για το Dying Light 2. Συγκεκριμένα, η εταιρία έσπασε τη σιωπή ιχθύος που επικρατεί μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του τίτλου, δημοσιεύοντας ένα βίντεο-μήνυμα προς την κοινότητα.

Σε αυτό διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης διαβάζουν αρνητικά tweets που έχει στείλει η κοινότητα και στη συνέχεια επισημαίνουν πως το Dying Light 2 είναι ένα τεράστιο και περίπλοκο project, το οποίο χρειάζεται χρόνο για να ανταποκριθεί στο αρχικό τους όραμα. Τέλος, το βίντεο περιλαμβάνει και λίγα δευτερόλεπτα νέων gameplay πλάνων, ενώ επιβεβαιώνει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2021.

Παρ’ όλ’ αυτά, ακόμη δεν αποκαλύφθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε μάθαμε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, αφού πρόσφατα είχε κάνει το γύρου του διαδικτύου ένα εκτενές ρεπορτάζ που έκανε λόγω για εφιαλτικές συνθήκες ανάπτυξης. Το κλίμα αβεβαιότητας παραμένει, λοιπόν, αλλά η Techland ζήτησε εμπιστοσύνη και λίγη ακόμη υπομονή από την κοινότητα, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα μάθουμε και θα δούμε περισσότερα.

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο.