Η Gamescom επιστρέφει και φέτος με σόου του Geoff Keighley 

Θα έχει “υβριδική” μορφή

Η Gamescom επιστρέφει και φέτος με σόου του Geoff Keighley

Αν και η κατάσταση με την E3 παραμένει αβέβαια, η Gamescom ήρθε να επιβεβαιώσει επίσημα τα πλάνα της για φέτος. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση φέτος θα έχει υβριδική μορφή και θα ξεκινήσει ξανά με το Opening Night Live του Geoff Keighley.

Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος gaming παρουσιαστής υποσχέθηκε πως ετοιμάζει μια φαντασμαγορική εκδήλωση, γεμάτη με ανακοινώσεις παιχνιδιών, νέα και εκπλήξεις. Το σόου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου, με την έκθεση αυτή καθ’ αυτή να λαμβάνει χώρα από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου.

Περνώντας τώρα σε λεπτομέρειες σχετικά με την έκθεση, για την ώρα προγραμματίζεται ως ‘υβριδική’. Αυτό σημαίνει πως θα συνδυάζει online στοιχεία με περιορισμένη φυσική παρουσία. Αξίζει να σημειωθεί πως και πέρυσι αυτό ήταν το αρχικό πλάνο, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε η Gamescom να έχει πλήρως ψηφιακή υπόσταση. Φέτος τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά και αυτό εξαρτάται από την πορεία των εμβολιασμών στην Ευρώπη και τα μέτρα που θα ισχύουν την συγκεκριμένη περίοδο στη Γερμανία.

Τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για νεότερα.

1 σχολιο(α)