Dying Light 2: Αναμονή τέλος – Την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε τι συμβαίνει

Ορίστηκε η ημερομηνία για το νέο development update
13 Μαρτίου 2021 09:05
Dying Light 2: Αναμονή τέλος – Την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε τι συμβαίνει

Η Techland είναι επιτέλους έτοιμη να σπάσει τη σιωπή της. Η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα πως στις 17 Μαρτίου θα δούμε ξανά το Dying Light 2, αφού σκοπεύει να ενημερώσει την κοινότητα για το πως κυλά η ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης θα δούμε λογικά νέα gameplay πλάνα, ενώ πιθανότατα θα αποκαλυφθεί και η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη όλων των ανακοινώσεων της Techland.

Για την ιστορία, το Dying Light 2 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2018 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020. Από τις αρχές του προηγούμενου έτους ωστόσο, το παιχνίδι καθυστέρησε επ’ αόριστον και επικρατεί σιγή ιχθύος.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι και ιδιαίτερα θετικές, αφού το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα ρεπορτάζ που περιέγραφε συνθήκες εφιαλτικής ανάπτυξης, ενώ από την ομάδα αποχώρησε τόσο ο writer Chris Avellone, όσο και ο Narration Designer του παιχνιδιού.