Η νέα σεζόν του Fortnite θα φέρει την πρώτη του single-player εμπειρία

Υποδεχθείτε το Zero Crisis Finale
09 Μαρτίου 2021 18:51
Η νέα σεζόν του Fortnite θα φέρει την πρώτη του single-player εμπειρία

Η Epic Games ανακοίνωσε το επόμενο βήμα για τον πασίγνωστο battle royale τίτλο της. Το Fortnite είναι έτοιμο να υποδεχθεί την Season 6 του Chapter 2 του, με το Zero Crisis Finale. Πρόκειται για την πρώτη αφηγηματική single-player εμπειρία του παιχνιδιού που θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των σεζόν και θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαρτίου.

Για να ολοκληρώσετε το Zero Crisis Finale θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο παιχνίδι κάποιες συγκεκριμένες ώρες, ενώ εναλλακτικά θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε μορφή cinematic μέσα από άλλες online πλατφόρμες.

Όταν οι παίκτες πέσουν για πρώτη φορά στη νέα σεζόν, θα παίξουν την επίλογο της αποστολής του  Agent Jones. Αυτό σημαίνει πως θα δουν επιτέλους τι συμβαίνει μετά το άλμα του Jones στο Loop του Fortnite τον Δεκέμβριο. Ο απόηχος αυτών των γεγονότων αναμένεται να αλλάξει την πραγματικότητα του παιχνιδιού όπως την ξέραν οι παίκτες μέχρι τώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Zero Crisis Finale μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Τέλος, η ανακοίνωση επισημαίνει πως με τη νέα σεζόν τα Gold Bars θα κάνουν reset, οπότε αν έχετε κάποια που περισσεύουν καλό θα ήταν να τα ξοδέψετε.