Η Epic Games συνεχίζει το σερί και εξαγοράζει τη Mediatonic του Fall Guys

Η οικογένεια της Epic μεγαλώνει
03 Μαρτίου 2021 19:18
Η Epic Games συνεχίζει το σερί και εξαγοράζει τη Mediatonic του Fall Guys

Μέσα στα τελευταία χρόνια και ειδικότερα μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Fortnite, έχουμε δει την Epic Games να κάνει διάφορες αξιοσημείωτες επεκτατικές κινήσεις. Για παράδειγμα, καθιέρωσε το ηλεκτρονικό της κατάστημα Epic Games Store, ξεκίνησε το νέο της πρόγραμμα publishing παιχνιδιών, ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε νέα γιγαντιαία γραφεία και εξαγόρασε την Psyonix του Rocket League.

Τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε τη νέα της επεκτατική κίνηση, την εξαγορά του Tonic Games Group. Σε αυτό εντάσσεται και η Mediatonic, δημιουργός του multiplayer φαινομένου Fall Guys: Ultimate Knockout.

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως η Epic θα συνεχίσει να επενδύει στον πολύχρωμο battle royale τίτλο και έτσι οι παίκτες δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι. Το Fall Guys θα παραμένει στο PC και στις PlayStation κονσόλες, ενώ δε θα αλλάξει κάτι και με την διάθεσή του στα Xbox και Nintendo Switch που έχει προγραμματιστεί γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Μιλώντας για το νέο αυτό κεφάλαιο της εταιρίας του, ο συνιδρυτής και CEO του Tonic Games Group, Dave Bailey, δήλωσε:

Στο Tonic Games Group συχνά λέμε πως 'όλοι αξίζουν ένα παιχνίδι που δίνει την αίσθηση πως έχει φτιαχτεί γι’ αυτούς'. Με την Epic, αισθανόμαστε πως έχουμε βρει ένα σπίτι που φτιάχτηκε για εμάς. Μοιράζονται την αποστολή μας για τη δημιουργία και την υποστήριξη παιχνιδιών που έχουν θετικό αντίκτυπο, δίνουν κίνητρο σε άλλους και αντέχουν το τεστ του χρόνου. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις με την ομάδα τους.

Τέλος, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα FAQ που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της κοινότητας που μπορεί να προέκυψαν. Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.