Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το DEATHLOOP της Bethesda (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο director του παιχνιδιού λύνει τις απορίες μας
02 Μαρτίου 2021 11:07
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το DEATHLOOP της Bethesda (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι marketing μηχανές της Bethesda για το DEATHLOOP αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές, αφού μετά το χορταστικό trailer που είδαμε στο πρόσφατο State of Play, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη ενδιαφέρον βίντεο.

Αυτό έχει τίτλο ‘DEATHLOOP Explained’ και μέσα σε περίπου τρία λεπτά, ο Dinga Bakaba της Arkane Lyon φιλοδοξεί να εξηγήσει μερικά από τα μυστήρια γύρω από το παιχνίδι. Ναι, το DEATHLOOP έχει μυστικά, πολλά μυστικά. Τι προκάλεσε τη χρονική λούπα; Ποιοι είναι οι Visionaries; Γιατί όλοι στο Blackreef φαίνεται πως έχουν αμνησία; Ποια είναι η Julianna και γιατί κυνηγάει τον Colt; Γιατί όλοι οι άνθρωποι στο νησί φοράνε μάσκες; Πως μπορεί ο Colt να σπάσει την λούπα και να δραπετεύσει από το νησί;

Ο director του παιχνιδιού προσπαθεί να απαντήσει σύντομα σε μερικές απ’ αυτές τις ερωτήσεις και μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το άκρως αναμενόμενο DEATHLOOP. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Το DEATHLOOP αναμένεται να κυκλοφορήσει ως χρονική αποκλειστικότητα ενός έτους στο PS5, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.