Το Gran Turismo 7 χάνει το 2021 – Μαντέψτε το λόγο

Η Polyphony Digital χρειάζεται περισσότερο χρόνο
23 Φεβρουαρίου 2021 18:57
Το Gran Turismo 7 χάνει το 2021 – Μαντέψτε το λόγο

Το μπαράζ των καθυστερήσεων παιχνιδιών συνεχίζεται, αφού μόλις πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε πως το Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 χάνει το 2021. Τώρα στη λίστα έρχεται να προστεθεί και το Gran Turismo 7. Η Polyphony Digital χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το επόμενο κεφάλαιο του ιστορικού racing franchise και έτσι η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το 2022, εξαιτίας της πανδημίας.

Ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στο GQ-Magazine:

Η ανάπτυξη του Gran Turismo 7 έχει επηρεαστεί από προκλήσεις που σχετίζονται με τον COVID και συνεπώς θα μεταφερθεί από το 2021 στο 2022. Με την πανδημία να συνεχίζεται, είμαστε αντιμέτωποι με μια δυναμική κατάσταση που αλλάζει διαρκώς και κάποια κρίσιμα κομμάτια της διαδικασίας ανάπτυξης γίνονται με πιο αργούς ρυθμούς τους τελευταίους μήνες. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 7 όταν είναι διαθέσιμες.

Για την ιστορία, το Gran Turismo 7 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο μεγάλο event της Sony για τον Ιούνιο και βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5.