Η Blizzard θέλει το Overwatch 2 να είναι “πραγματικό sequel” - Νέο αναλυτικό βίντεο

Μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια
22 Φεβρουαρίου 2021 11:10
Η Blizzard θέλει το Overwatch 2 να είναι “πραγματικό sequel” - Νέο αναλυτικό βίντεο

Αν και το Overwatch 2 απουσίαζε από το Opening Ceremony της BlizzConline 2021, κατά τη διάρκεια του event η ομάδα του πραγματοποίησε ένα ειδικό πάνελ, προσφέροντας νέα πληροφορίες και αρκετά νέα gameplay πλάνα. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα μεγάλης διάρκειας Behind the Scenes βίντεο, στο οποίο ο director του παιχνιδιού Jeff Kaplan και άλλα μέλη της ομάδα ανάπτυξης αναλύουν διάφορες πτυχές του τίτλου.

Μεταξύ άλλων μαθαίνουμε για τους νέους χάρτες στη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη, ενώ παρουσιάζονται τα reworks διαφόρων χαρακτήρων, περισσότερες πληροφορίες για τα hero missions, λεπτομέρειες για τη φιλοσοφία που ακολούθησε η ομάδα όσον αφορά το PvP και το PvE και πολλά ακόμη.

Οι φιλοδοξίες του στούντιο φαίνεται γενικά να είναι μεγάλες, με τον Kaplan να δηλώνει:

Θέλουμε πραγματικά το Overwatch 2 να δίνει της αίσθηση της επόμενης εξέλιξης, μιας πραγματικής συνέχειας του πρώτου παιχνιδιού και όχι ενός add-on. Δεν είναι μια μικρή ενημέρωση, δεν είναι μια απλή επέκταση του αρχικού παιχνιδιού. Είναι μια εξέλιξη και μια αντικατάσταση του αρχικού τίτλου και νομίζω ότι αυτό είναι συναρπαστικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο το εν λόγω βίντεο, όσο και τις νέες εμφανίσεις των McCree, Reaper, Pharah και Widowmaker.