Το Hearthstone εμπλουτίζεται ξανά με το Forged in the Barrens expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Και άλλα νέα χαρακτηριστικά
20 Φεβρουαρίου 2021 10:50
Το Hearthstone εμπλουτίζεται ξανά με το Forged in the Barrens expansion (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το μεγάλο ετήσιο event της Blizzard, το BlizzConline 2021, δε γινόταν να λείπει και το Hearthstone. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε το επόμενο μεγάλο πακέτο επέκτασης του τίτλου, με τίτλο Forged in the Barrens, τη νέα in-game χρονιά και το επερχόμενο strategy RPG mode με τίτλο Hearthstone Mercenaries.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Hearthstone ετοιμάζεται για μια αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο λόγος γίνεται για το νέο Core Set των 235 καρτών, το οποίο θα αντικαταστήσει τα Basic και Classic sets. Από την άλλη, όσοι αναζητούν την αρχική εμπειρία θα μπορούν μέσα από το Classic Format να παίξουν το παιχνίδι, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε το 2014. Αυτές οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Year of the Gryphon που παράλληλα θα σηματοδοτήσει και την κυκλοφορία του Forged in the Barrens expansion.

Το νέο πακέτο επέκτασης θα μιλήσει στις καρδιές των fans του Horde, αφού τοποθετείτε στο Kalimdor και έχει αμέτρητες αναφορές στο World of Warcraft. Το expansion θα εμπλουτίσει την εμπειρία με 135 νέες κάρτες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται δέκα νέες κάρτες legendary χαρακτήρων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα cinematic και announce trailers που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του σόου για περισσότερες πληροφορίες.