To Chains of Domination είναι το πρώτο μεγάλο update του WoW: Shadowlands

Με μπόλικο νέο υλικό για τους παίκτες
20 Φεβρουαρίου 2021 10:32
To Chains of Domination είναι το πρώτο μεγάλο update του WoW: Shadowlands

Κατά τη διάρκεια του BlizzConline 2021, η Blizzard αποκάλυψε την πρώτη μεγάλη ενημέρωση περιεχομένου του Shadowlands expansion του World of Warcraft. Ο λόγος γίνεται για το Patch 9.1, το οποίο έχει επίσημη ονομασία Chains of Domination.

Σε αυτό οι παίκτες θα ταξιδέψουν στα βάθη του domain του Jailer, προσπαθώντας να ξεσκεπάσουν την πραγματική φύση των σατανικών του σχεδίων και να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στον Anduin Wrynn. Η νέα endgame περιοχή που θα προσθέσει η ενημέρωση είναι η ‘Korthia, the City of Secrets’ που θα είναι γεμάτη νέα quests και activities.

Παράλληλα, τα Kyrian, Night Fae, Necrolord και Venthyr Covenants θα δηλώσουν το παρόν, με τους παίκτες να τα ενώνουν στα πλαίσια ενός νέου endgame campaign και να τα οδηγούν στο The Maw. Αξίζει να σημειωθεί πως η Korthia θα έχει έναν μηχανισμό παρόμοιο με τα invasion daily quests του Battle for Azeroth, με τους παίκτες να βοηθούν τα Covenants σε διάφορες βασικές τοποθεσίες στην πόλη.

Συνεχίζοντας, το νέο raid της ενημέρωσης είναι το Sanctum of Domination, το οποίο διαθέτει 10 bosses, με την Sylvanas Windrunner να είναι το τελευταίο. Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα έχουμε μια σημαντική κλιμάκωση στο σενάριο, αφού πρόκειται για την κεντρική villain στο παιχνίδι εδώ και καιρό.

Το Chains of Domination θα φέρει επίσης διάφορα νέα χαρακτηριστικά και αντικείμενα και έτσι μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ ή μέσα από τον player που ακολουθεί. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν αποκαλύφθηκε ακόμη.