Το Blizzard Arcade Collection γιορτάζει τα 30 χρόνια της εταιρίας με νέες ρέτρο κυκλοφορίες

Και κυκλοφόρησε ήδη
20 Φεβρουαρίου 2021 09:54
Το Blizzard Arcade Collection γιορτάζει τα 30 χρόνια της εταιρίας με νέες ρέτρο κυκλοφορίες

Με αφορμή τους εορτασμούς για τη μεγάλη επέτειο 30 χρόνων της, η Blizzard ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερο retro πακέτο κατά τη διάρκεια της BlizzConline 2021. Ο λόγος γίνεται για το Blizzard Arcade Collection, το οποίο φέρνει τρία ιστορικά παιχνίδια από το παρελθόν της εταιρίας σε όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες, τα The Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne.

Όπως έχουμε δει και σε άλλες retro συλλογές, η εταιρία έχει προσθέσει σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως saves και τη δυνατότητα του rewinding. Παράλληλα, τα παιχνίδια έχουν εμπλουτιστεί και με νέες περιεχόμενο, όπως βελτιωμένο τοπικό multiplayer για τα The Lost Vikings και Rock N Roll Racing, ένα νέο χάρτη για το Blackthorne, νέα τραγούδια για το Rock N Roll Racing και άλλα.

Το πακέτο είναι ήδη διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Windows 10 PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Blizzard κυκλοφόρησε ένα ακόμη bundle στα ψηφιακά καταστήματα όλων των πλατφορμών, το Blizzard 30-Year Celebration Collection. Αυτό περιλαμβάνει το Blizzard Arcade Collection και πληθώρα από in-game καλούδια για άλλου τίτλους της εταιρίας, όπως τα Diablo III και Overwatch. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενά του και τις διάφορες εκδόσεις του πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το The Lost Vikings πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 για το SNES και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό πατώντας εδώ. Το Rock N Roll Racing έκανε το ντεμπούτο του επίσης στο SNES ένα χρόνο μετά και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό πατώντας εδώ. Τέλος, το Blackthorne κατέφθασε επίσης το 1994 για SNES και MS-DOS και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό πατώντας εδώ.