Το Diablo 2: Resurrected είναι γεγονός – Το ιστορικό RPG επιστρέφει

Έρχεται φέτος σε κονσόλες και PC
20 Φεβρουαρίου 2021 08:47
Το Diablo 2: Resurrected είναι γεγονός – Το ιστορικό RPG επιστρέφει

Κατά τη διάρκεια της της BlizzConline 2021, μια ευχή των fans της Blizzard Entertainment έγινε πραγματικότητα. Οι φήμες ήταν τελικά αληθινές και το Diablo 2: Resurrected ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα.

Πρόκειται για ένα remake του εξαιρετικά δημοφιλούς action-RPG της εταιρίας, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Ιούνιο του 2000. Το Resurrected πακέτο παραλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι, όσο και το Lord of Destruction expansion, με βελτιωμένα υψηλής ανάλυσης 3D γραφικά και Dolby 7.1 surround ήχο. Ναι, η ομάδα έχει κάνει τη μετάβαση από τα 2D sprites του αρχικού παιχνιδιού σε πλήρως 3D physically-based rendering, με δυναμικό σύστημα φωτισμού, βελτιωμένα  animations  και οπτικά εφέ, υποστηρίζοντας μέχρι και 4K αναλύσεις.

Από την άλλη, το λατρεμένο gameplay μένει ανεπηρέαστο και τα 3D γραφικά είναι απλά ένα ακόμη ‘layer’, οπότε θα μπορείτε όποτε θέλετε να κάνετε τη μετάβαση από τα παλιά γραφικά στα νέα. Η ομάδα δεν έχει πειράξει το balance, ούτε άλλες ατέλειες του αρχικού παιχνιδιού, όπως μικρολαθάκια στα κείμενα, αλλά έχει επιμεληθεί quality of life βελτιώσεις, όπως το νέο κοινό stash. Τέλος, τα cinematics επίσης έχουν ανανεωθεί οπτικά, ακολουθώντας την ποιότητα του υπόλοιπου παιχνιδιού.

Το Diablo 2: Resurrected αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Μάλιστα, θα υπάρχει και cross-progression μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων, αλλά όχι cross-play, ενώ το co-op θα υποστηρίζει online μέχρι και οκτώ παίκτες.