Καθυστερεί ξανά το φιλόδοξο New World MMO της Amazon

Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο
17 Φεβρουαρίου 2021 10:53
Καθυστερεί ξανά το φιλόδοξο New World MMO της Amazon

Η Amazon σίγουρα δεν έχει μπει με το δεξί στη gaming βιομηχανία, αφού οι μέχρι τώρα προσπάθειές της, όπως για παράδειγμα τα Breakaway και Crucible, δεν κατάφεραν να γνωρίσουν την ανταπόκριση που μάλλον περίμενε και ακυρώθηκαν. Ωστόσο, ένα από τα πιο φιλόδοξα project της είναι το New World, ένα MMO που έχει τραβήξει τα βλέμματα της κοινότητας.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Αύγουστο, αλλά τελικά αναβλήθηκε για την άνοιξη του 2021. Εν τέλει, η εταιρία ανακοίνωσε ξανά πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο και έτσι θα αναγκαστεί να καθυστερήσει πάλι την κυκλοφορία του. Πλέον, η ομάδα φιλοδοξεί ο τίτλος να είναι διαθέσιμος στις 31 Αυγούστου.

Ο λόγος για την καθυστέρηση είναι οι διάφορες προσθήκες που θέλει να επιμεληθεί το στούντιο, όπως επιπλέον end-game χαρακτηριστικά. Τέλος, διευκρινίστηκε πως η alpha έκδοση που είναι διαθέσιμη σε μερικούς παίκτες θα συνεχιστεί κανονικά, με την closed beta να λαμβάνει χώρα στις 20 Ιουλίου για όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία.