Σοκαριστικά γραφικά χάρη στη Metahuman τεχνολογία της Epic Games (BINTEO)

Ο επαναστατικός character creator της εταιρίας ρίχνει σαγόνια
10 Φεβρουαρίου 2021 21:22
Σοκαριστικά γραφικά χάρη στη Metahuman τεχνολογία της Epic Games (BINTEO)

Αδιαμφισβήτητα, η Epic Games κατέχει τα πρωτεία του εντυπωσιασμού όσον αφορά τα next-gen γραφικά, αφού μέχρι στιγμής κατάφερε να κάνει τους gamers να παραμιλούν με το demo της Unreal Engine 5 και τώρα στρέφει ξανά τα βλέμματα πάνω της χάρη στη ‘Metahuman’ τεχνολογία της.

Αναλυτικότερα, η Epic Games κατασκεύασε ίσως το πιο ρεαλιστικό αυτόματο σύστημα δημιουργίας ψηφιακών ανθρώπων που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Χάρη σε αυτό το cloud-streamed εργαλείο, οι δημιουργοί παιχνιδιών μπορούν μέχρι σε λίγες ώρες να δημιουργήσουν 3D μοντέλα με άνευ προηγουμένου επίπεδα ποιότητας, λεπτομέρειας και ρεαλισμού που ενναλακτικά θα χρειαζόντουσαν εβδομάδες. Μόλις ο κάθε χαρακτήρας είναι έτοιμος, ο δημιουργός μπορεί να τον κάνει εξαγωγή και να τον κατεβάσει. Σε αυτό το στάδιο είναι ήδη έτοιμος με animation rig, για απευθείας χρήση στην Unreal Engine.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το οπτικοαουστικό υλικό που συνόδευσε την ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα που ετοίμασε η Epic για τη Metahuman τεχνολογίας της, πατώντας εδώ.