Άλλη μια εβδομάδα, άλλος ένα θρίαμβος για το Animal Crossing στο Ηνωμένο Βασίλειο  

Σαρώνει η υβριδική κονσόλα και τα παιχνίδια της

Άλλη μια εβδομάδα, άλλος ένα θρίαμβος για το Animal Crossing στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τη στιγμή που το Animal Crossing: New Horizons έκανε το ντεμπούτο του, αλλά η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch συνεχίζει την εξαιρετική εμπορική πορεία της σα να μην πέρασε μια μέρα. Συγκεκριμένα, για άλλη μια εβδομάδα ο τίτλος κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των UK Charts, όντας η retail κυκλοφορία με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι ξεκάθαρο πως το Switch θριαμβεύει στη Μ. Βρετανία, αφού στη δεύτερη θέση συναντάμε το Mario Kart 8: Deluxe, το οποίο επίσης αποτελεί αποκλειστικότητα. Στην τρίτη θέση των charts βρίσκεται οριακά το Call of Duty: Black Ops Cold War, αφού Ring Fit Adventure δεν κατάφερε να κάνει όλη την τριάδα να έχει άρωμα Nintendo για μόλις 52 αντίτυπα. Παρ’ όλ’ αυτά, η δεκάδα συνολικά ανήκει στο Switch, αφού στη θέση έξι έχουμε το Minecraft (Switch), ενώ ακολουθεί ένατο και το Super Mario 3D All-Stars.

Η νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Werewolf: The Apocalypse – Earthbound έκανε το ντεμπούτο του στην θέση 36, ενώ η μεγαλύτερη φετινή retail κυκλοφορία, το Hitman 3 έπεσε εκτός δεκάδας στης θέση 17.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των εμπορικότερων retail τίτλων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8: Deluxe
  3. Call of Duty: Black Ops Cold War
  4. Ring Fit Adventure
  5. Minecraft (Switch)
  6. Grand Theft Auto 5
  7. Just Dance 2021
  8. FIFA 21
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Assassin's Creed Valhalla