Βόμβα από Akira Yamaoka για νέο Silent Hill; – Χρειάστηκε να κατέβει η συνέντευξη

Ο λατρεμένος συνθέτης φουντώνει τις φήμες
06 Φεβρουαρίου 2021 11:44
Βόμβα από Akira Yamaoka για νέο Silent Hill; – Χρειάστηκε να κατέβει η συνέντευξη

Τον τελευταίο καιρό η Konami φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνει license το Silent Hill franchise σε άλλους δημιουργούς, όπως έγινε με το DLC του Dead by Daylight ή με το αντίστοιχο DLC του Dark Deception: Monsters & Mortals. Φυσικά, το όνομα του franchise ακούγεται αρκετά συχνά αυτή την περίοδο και για άλλους λόγους, όπως για παράδειγμα το horror παιχνίδι The Medium που δηλώνει εμπνευσμένο από την ιστορική σειρά και έχει επιστρατεύσει τον Akira Yamaoka για τη μουσική του.

Τώρα, ο λατρεμένος μουσικός συνθέτης έρχεται να ρίξει δίχως υπερβολή ‘βόμβα’ στην Silent Hill κοινότητα και στις φήμες που θέλουν η σειρά να επιστρέφει με νέο κανονικό κεφάλαιο είτε από την ίδια την Konami είτε από τα PlayStation Studios.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο YouTube κανάλι AlHub, ο Yamaoka ανέφερε πως εργάζεται σε ένα παιχνίδι που θα αποκαλυφθεί αυτό το καλοκαίρι και το περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόμο:

Νομίζω πως είναι αυτό για το οποίο ελπίζετε να ακούσετε.

Στην πολυετή καριέρα του, ο Yamaoka έχει εργαστεί σε αμέτρητους τίτλους, όπως τα Contra: Hard Corps, No More Heroes 2, Lollipop Chainsaw, Shadows of the Damned, Killer Is Dead, μέχρι και στο World of Tanks. Ωστόσο, αν η gaming κοινότητα ελπίζει στην αναβίωση κάποιας σειράς που υπογράφει ο μουσικός, αυτή είναι σίγουρα η σειρά Silent Hill.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι πως η συνέντευξη κατέβηκε μόλις το θέμα άρχισε να παίρνει δημοσιότητα, με τον YouTuber να δηλώνει πως έλαβε αίτημα -χωρίς να αναφέρει από ποια εταιρία- να κατεβάσει το στιγμιότυπο. Η κίνηση αυτή πυροδότησε τις φήμες και πλέον το ρολόι μετρά αντίστροφα για το καλοκαίρι, αφού όπως όλα δείχνουν η ευχή μάλλον θα γίνει πραγματικότητα.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το μέλλον του Silent Hill μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.