Το νέο update του Call of Duty: Black Ops Cold War φέρνει το χάος με έναν remake χάρτη!

Το Express του Black Ops 2 έγινε διαθέσιμο!
05 Φεβρουαρίου 2021 09:00
Το νέο update του Call of Duty: Black Ops Cold War φέρνει το χάος με έναν remake χάρτη!

Το νέο update του Call of Duty: Black Ops Cold War Season One Reloaded κυκλοφόρησε ήδη για το παιχνίδι και έχει μέγεθος περίπου τα 13GB για τις κονσόλες νέας γενιάς. Η ενημέρωση αυτή, προσθέτει νέα zombies, καθώς και έναν ολοκαίνουργιο 6v6 χάρτη για το multiplayer, ενώ όπως έγινε γνωστό από την Treyarch, βελτίωσε την απόδοση των όπλων στα zombies με αυτό το update.

Όσον αφορά το νέο map ονόματι “Express”, είναι ένας remake χάρτης που ίσως σας φανεί γνώριμος, αφού είναι από το Black Ops 2. Μάλιστα, με αυτό το update ήρθε και το 40 ατόμων Endurance Mode, όπου 10 squads, ρίχνονται στην αρένα διαφόρων Fireteam χαρτών (Sanatorium, Ruka και Alpine), για να ανταγωνιστούν συλλέγοντας βόμβες ουρανίου και να τις κάνουν detonate.

Με τη μόνη διαφορά όμως, ότι μετά την έκρηξη μιας βόμβας, έρχεται ακόμη μία για να εξασφαλίσει ότι πέντε είναι σε λειτουργία που φέρνουν το απόλυτο χάος στον χάρτη των 40 παικτών που προσπαθούν να τις πυροδοτήσουν.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης έχει τροποποιήσει τα launchers στο ελάχιστο επίπεδο ζημιάς και για τις δύο κατηγορίες των launchers, με αποτέλεσμα να κάνετε grind για diamond launchers λίγο πιο εύκολα.