Το Battlefield 6 θα αποκαλυφθεί επίσημα την άνοιξη

Νέες πληροφορίες απευθείας από την EA
03 Φεβρουαρίου 2021 13:04
Το Battlefield 6 θα αποκαλυφθεί επίσημα την άνοιξη

Κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, η Electronic Arts έφερε στο προσκήνιο μερικές νέες πληροφορίες για το Battlefield του 2021. Όπως φαίνεται, το νέο κεφάλαιο της δημοφιλής shooter σειράς θα είναι το μεγάλο παιχνίδι της EA για φέτος, καλύπτοντας το line-up της για την εορταστική περίοδο. Η επίσημη παρουσίασή του έχει δρομολογηθεί για την άνοιξη και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας το παιχνίδι θα υποστηρίζει περισσότερους παίκτες από ποτέ και θα εκμεταλλεύεται τεχνολογίες νέας γενιάς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το project, ο CEO της EA δήλωσε:

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για τα σχέδιά μας μέσα στους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένης της νέας Battlefield εμπειρίας, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στον ολοκληρωτικό στρατιωτικό πόλεμο.

Το παιχνίδι εκμεταλλεύεται πλήρως τη δύναμη των πλατφορμών νέας γενιάς, για να φέρει τεράστιες, immersive μάχες, με περισσότερους παίκτες από ποτέ. Συμπεριλαμβάνοντας χάρτες με άνευ προηγουμένου κλίμακα, η νέα έκδοση του Battlefield θα πάρει την καταστροφή, το player agency, τα οχήματα και το weapon combat για τα οποία είναι γνωστό το franchise και θα τα εξυψώσει σε ένα νέο επίπεδο.

Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και το παιχνίδι είναι μπροστά από τα εσωτερικά μας χρονοδιαγράμματα. Θα αποκαλύψουμε το project την άνοιξη και θα προσφέρουμε μια καθοριστική Battlefield εμπειρία στους παίκτες μας την εορταστική περίοδο του 2021.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο Battlefield μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: