Τίτλοι τέλους για το Bleeding Edge της Ninja Theory σε λιγότερο από ένα χρόνο 

Θα επικεντρωθεί στα επόμενα παιχνίδια της

Τίτλοι τέλους για το Bleeding Edge της Ninja Theory σε λιγότερο από ένα χρόνο

Όπως φαίνεται, το Bleeding Edge δεν κατάφερε να γνωρίσει την επιτυχία που ενδεχομένως περίμενε η Ninja Theory και η Microsoft. Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει εξαρχής με ελάχιστο marketing και στο Steam δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει ούτε τους χίλιους ταυτόχρονους παίκτες. Η κατάσταση τους τελευταίους μήνες είναι δραματική, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του Steam Charts, με τον τίτλο να έχει κατά μέσο όρο μόλις πέντε (5) ταυτόχρονους παίκτες! Τα στατιστικά για την έκδοση του Xbox Game Pass στις κονσόλες και το PC δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά ο τίτλος είναι άφαντος από τα Top Played charts του Xbox Live.

Η Ninja Theory αποφάσισε να τραβήξει από νωρίς την πρίζα, λοιπόν, ανακοινώνοντας μέσα από λογαριασμό της στο Twitter πως η υποστήριξη του παιχνιδιού θα σταματήσει. Αυτό σημαίνει πως παρόλο που το 4v4 team brawler δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο στην αγορά, θα σταματήσει να λαμβάνει νέες ενημερώσεις και περιεχόμενο. Ωστόσο, οι servers θα παραμείνουν online για όποιον επιθυμεί να παίξει.

Όπως εξήγησε, η ομάδα θα επικεντρωθεί πλέον στα τρία επερχόμενα projects της, Senua’s Saga, Project Mara και The Insight Project. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτά, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load