Δοκιμάστε δωρεάν το νέο παιχνίδι του δημιουργού του Sonic, Balan Wonderworld

Καταφθάνει σύντομα το demo
20 Ιανουαρίου 2021 12:45
Δοκιμάστε δωρεάν το νέο παιχνίδι του δημιουργού του Sonic, Balan Wonderworld

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, στις 28 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει ένα μεγάλο demo για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του δημιουργού του Sonic. Ο λόγος γίνεται για το Balan Wonderworld των Yuji Naka και Naoto Ohshima, το οποίο είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο Xbox Game Showcase του Ιουλίου.

Στον platformer τίτλο, οι παίκτες θα επισκεφτούν το Balan Theatre. Εκεί, τοποθεσίες από τον πραγματικό κόσμο μπλέκονται με μνήμες και με πράγματα που αγαπά κάποιος. Οι δώδεκα διαφορετικοί κόσμοι του παιχνιδιού βασίζονται στις σκέψεις και του προβληματισμούς ενός διαφορετικού χαρακτήρα κάθε φορά και το πρώτο επίπεδο για παράδειγμα μεταφέρει τη δράση σε μια όμορφη φάρμα, από τις μνήμες ενός αγρότη που έχασε τα πάντα από μια καταιγίδα.

Το δωρεάν demo θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες και θα προσφέρει περίπου δύο ώρες gameplay. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στα εισαγωγικά acts τριών διαφορετικών κόσμων και θα μπορούν να παίξουν μόνοι τους ή σε τοπικό co-op.

Το Balan Wonderworld αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC στις 26 Μαρτίου. Σε περίπτωση που είχατε χάσει την ανακοίνωση ή αν θέλετε απλά να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το αρχικό trailer του παιχνιδιού.