ΦΗΜΗ: Το νέο Battlefield θα είναι soft-reboot επηρεασμένο από το Battlefield 3

Μεγαλύτερη κλίμακα, μάχες 128 παικτών κ.α.
19 Ιανουαρίου 2021 12:51
ΦΗΜΗ: Το νέο Battlefield θα είναι soft-reboot επηρεασμένο από το Battlefield 3

Μετά το Battlefield V που κυκλοφόρησε το 2018, η δημοφιλής σειρά της Electronic Arts έκανε μια μικρή αποχή από τις νέες κυκλοφορίες. Ωστόσο, το διάλειμμά αυτό θα τελειώσει σύντομα, αφού όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η εταιρία, η DICE εργάζεται πυρετωδώς στην μεγάλη επιστροφή του franchise, με το νέο κεφάλαιο να αναμένεται φέτος για τη νέα γενιά κονσολών.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζαμε σχεδόν καμία πληροφορία για το παιχνίδι, αλλά αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα από ένα γνωστό μέλος της Battlefield κοινότητας που έφερε νέες φήμες στα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το βίντεο του YouTuber TheLongSensation, το νέο παιχνίδι θα είναι soft reboot της σειράς και ενδεχομένως θα ονομάζεται απλώς ‘Battlefield’. Η DICE χρησιμοποιεί το Battlefield 3 ως σημείο αναφοράς και μάλλον θα έχουμε μοντέρνο setting και όχι Πρώτο ή Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.  Συγχρόνως, το στούντιο δίνει έμφαση στις μάχες μεγάλης κλίμακας, με χάρτες που θα υποστηρίζουν έως και 128 παίκτες.

Ο YouTuber ισχυρίζεται πως πρόκειται για cross-gen κυκλοφορία που θα έρθει τόσο στα PS5 και Xbox Series X | S, όσο και στα PS4 και Xbox One. Τα συστήματα προηγούμενης γενιάς θα υποστηρίζουν modes με έως 32vs32 μάχες και θα έχουν περιορισμούς στα γραφικά, όπως και πιο απλή περιβαλλοντική καταστροφή. Σημειώνεται, ωστόσο, πως η EA λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη και τις παλιότερες κονσόλες και έχει επιστρατεύσει μια διαφορετική ομάδα για να βοηθήσει με την ανάπτυξή τους.

Τέλος, η εταιρία εξετάζει προσεκτικά τα βήματά της για το battle royale mode του νέου Battlefield. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει ο YouTuber, η εταιρία είναι εντυπωσιασμένη από την επιτυχία του Call of Duty: Warzone και φιλοδοξεί να φέρει μια ακόμη καλύτερη battle royale εμπειρία με το νέο Battlefield.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το εν λόγω βίντεο για περισσότερα. Φυσικά, οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε σας προτείνουμε να τις λάβετε υπόψη με επιφύλαξη.