Μεγάλη καθυστέρηση για το Riders Republic της Ubisoft

Χάνει τον Φεβρουάριο
15 Ιανουαρίου 2021 09:44
Μεγάλη καθυστέρηση για το Riders Republic της Ubisoft

Το 2021 μόλις έχει ξεκινήσει και μετά το Hogwarts Legacy της Warner Bros. που καθυστερεί έναν ολόκληρο χρόνο, η Ubisoft έρχεται με τη σειρά της να ανακοινώσει την επόμενη μεγάλη αναβολή. Συγκεκριμένα, το Riders Republic της γαλλικής εταιρίας που ήταν προγραμματισμένο να καταφθάσεις στις 25 Φεβρουαρίου τελικά θα καθυστερήσει. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας δεν αποκαλύφθηκε, με την ανακοινώσει να επισημαίνει ότι ο τίτλος θα καταφθάσει "αργότερα μέσα στο έτος".

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε πρόκειται για ένα mass multiplayer outdoor extreme sports παιχνίδι που μοιάζει με ένα πολύ ιδιαίτερο battle royale, με δεκάδες παίκτες να ανταγωνίζονται για την πρωτιά σε extreme sports. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ξανά το preview βίντεο του παιχνιδιού για να πάρετε μια γεύση.

Για την ιστορία, αυτό δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που είχε προγραμματίσει η Ubisoft για τις αρχές του 2021 που τελικά καθυστερεί, αφού και το Far Cry 6 που αναμενόταν στις 18 Φεβρουαρίου, πλέον αναμένεται κάποια στιγμή μεταξύ 2021 και 2022.

Το Riders Republic βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και Google Stadia.