Το βιβλίο Ask Iwata θα κυκλοφορήσει επιτέλους μεταφρασμένο

Τιμώντας τη μνήμη του πρώην Προέδρου της Nintendo
09 Ιανουαρίου 2021 08:42
Το βιβλίο Ask Iwata θα κυκλοφορήσει επιτέλους μεταφρασμένο

Ο πρώην Πρόεδρος και CEO της Nintendo, Satoru Iwata, παραμένει σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την ακμάζουσα πορεία που σημειώνει μέχρι σήμερα η εταιρία, παρόλο που έφυγε από τη ζωή το 2015. Ένα από τα εγχειρήματά του που είχε λατρέψει η κοινότητα ήταν το ‘Iwata Asks’. Πρόκειται για μια σειρά από συνεντεύξεις, στις οποίες ο Iwata μιλούσε με διάφορα μέλη των ομάδων ανάπτυξης της Nintendo, όπως για παράδειγμα με τον θρυλικό Shigeru Miyamoto, δημιουργό των Mario και Zelda.

Το 2019, η ιαπωνική εταιρία Hobonichi συγκέντρωσε μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτές συνεντεύξεις της σειράς και τις δημοσίευσε στο βιβλίο ‘Ask Iwata: Words of Wisdom from Satoru Iwata, Nintendo’s Legendary CEO’. Μέχρι πρότινος, αυτό ήταν διαθέσιμο μόνο στην ιαπωνική γλώσσα, αλλά όπως ανακοινώθηκε τώρα, μέσα στη χρονιά που διανύουμε θα καταφθάσει και στον υπόλοιπο πλανήτη. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα της Αμερικής θα υποδεχθούν το 176 σελίδων βιβλίων στις 13 Απριλίου, ενώ στην Αγγλία θα καταφθάσει δύο μέρες αργότερα.

Για την ιστορία, οι αρχικές εκδόσεις των συνεντεύξεων είναι ακόμη διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo και αν θέλετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά πατώντας εδώ.