Το Outriders είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του 2021 που καθυστερεί

Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο
07 Ιανουαρίου 2021 10:22
Το Outriders είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του 2021 που καθυστερεί

Το Outriders είναι ένα ολοκαίνουργιο IP από την Square Enix που προσπαθεί να παντρέψει στοιχεία του Destiny και του Gears of War. Μέχρι τώρα τα σχέδια της εταιρίας ήθελαν το παιχνίδι να κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης People Can Fly, η οποία στο παρελθόν μας έχει χαρίσει τα Gears of War: Judgment και Bulletstorm, χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Αναλυτικότερα, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter γνωστοποίησε πως τελικά ο τίτλος θα καταφθάσει την 1η Απριλίου του 2021. Όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Η ομάδα απλώς θέλει να βελτιώσει όσο το δυνατόν γίνεται το παιχνίδι, για να προσφέρει μια φανταστική εμπειρία στους παίκτες.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως στις 25 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν demo, για να καλύψει το κενό και να δώσει μια πρώτη γεύση στους παίκτες. Μέσα απ' αυτό θα μπορείτε να δοκιμάσετε την εισαγωγή του τίτλου και με τα τέσσερα classes, σε single-player ή co-op. Μάλιστα, η πρόοδος θα μπορεί να μεταφερθεί και στο τελικό παιχνίδι.

Το Outriders βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Google Stadia.