Η Epic Games μόλις αγόρασε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο

Και μέχρι το 2024 θα έχει μετατραπεί στα νέα της κεντρικά γραφεία
04 Ιανουαρίου 2021 11:55
Η Epic Games μόλις αγόρασε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο

Με δελτίο Τύπου που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Epic Games του Fortnite ανακοίνωσε την αγορά του Cary Towne Center. Πρόκειται για ένα εμπορικό κέντρο στο Cary της Βόρειας Καρολίνας των Ηνωμένων Πολιτιειών, το οποίο έχει κλείσει τις πόρτες του εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Το οικοδόμημα έχει έκταση 91044 τετραγωνικά μέτρα και μέχρι το 2024 θα μετατραπεί κατάλληλα, έτσι ώστε να φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν τόσο γραφεία όσο και χώρους αναψυχής, δίνοντας στην Epic την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό της campus, με στόχο τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή της. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αυτόν τον χρόνο και μέχρι να ολοκληρωθούν, η Epic Games θα συνεχίσει να εργάζεται από τα υπάρχοντα γραφεία της στο Crossroads Boulevard.

Μιας και πρόκειται για μια κεντρική και σημαντική τοποθεσία για την περιοχή, η Epic σκοπεύει να εργαστεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε να εξερευνήσει τρόπους που θα μπορούσε το ακίνητο να εξυπηρετήσει και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τωρινά κεντρικά γραφεία της Epic Games, τα οποία το 2019 ανακοινώθηκε πως θα επεκταθούν, καταλαμβάνοντας συνολικά έκταση 46451 τετραγωνικών μέτρων μετά την ολοκλήρωση των έργων. Εν τέλει η επέκταση φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή, αφού η Epic μέχρι το 2024 θα μεταφερθεί σε ένα κυριολεκτικά διπλάσιο campus.

Tags: