Ο δημιουργός του Silent Hill ετοιμάζει νέο horror παιχνίδι!

Θα έρθει στους υπολογιστές το…2023!
24 Δεκεμβρίου 2020 08:55
 Ο δημιουργός του Silent Hill ετοιμάζει νέο horror παιχνίδι!

Αν έχετε ασχοληθεί με το πρώτο Silent Hill, σίγουρα το όνομα του Keiichiro Toyama θα σας είναι γνωστό. Πρόκειται για τον δημιουργό του αρχικού παιχνιδιού του franchise, του Gravity Rush και του Siren, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για το επόμενό του project, βαδίζοντας ξανά προς τη horror πλευρά.

Ο διάσημος δημιουργός έφτιαξε το δικό του στούντιο, το Bokeh Game Studios και έχει στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο horror παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το 2023. Σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε στο IGN Japan, o Toyama έφερε μερικές πληροφορίες στη δημοσιότητα για το νέο του project, το οποίο θα είναι μία μίξη horror με action-adventure στοιχεία και πρόκειται να μιλήσει στην καρδιά των fans των προηγούμενών του παιχνιδιών.

Επίσης, παρομοίασε το ατιτλοφόρητο project με το πρώτο Silent Hill και το Gravity Rush και τόνισε ότι θα αποτελείται από εμπλουτισμένους κόσμους με δομημένο υπόβαθρο. Παρόλο που το στούντιο δε γνωρίζει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, έχει ως στόχο το 2023 και το PC, ενώ ευελπιστεί ότι το παιχνίδι θα καταφθάσει και στις κονσόλες.

Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.